Anticariatul Târgul Cărții cumpără cărți

Te intrebi cine cumpără cărți? Ai cărți de vânzare?
Le cumpărăm noi!
Sună-ne acum
021 308 1772
Programul de dispecerat achizitii:
L-V: 09:00 - 21:00
S-D: 10:00 - 18:00
Program achizitii pe teren:
Luni-Sambata

Trimite-ne email la adresa contact@targulcartii.ro cu lista titlurilor de cărți pe care vrei să le vinzi și TargulCartii.ro le va cumpăra.

Singurul principiu pe care se bazează funcționarea unui anticariat este vânzarea de carte veche, de la deținătorul original către cei care își doresc respectiva carte care nu se mai găsește în librării. Pe acest lucru se bazează și anticariatul Târgul Cărții, a cărui activitate principală este cea de achiziție de carte veche, pe care apoi să o punem spre vânzare în anticariatul nostru online.

Biblioteca ta este plină și îți este greu să faci loc cărților noi? Te-ai gândit că o soluție poate fi să vinzi o parte din cărțile pe care deja le-ai citit?

Dacă ți-ai pus problema
"cine cumpără cărți vechi",
Anticariatul Târgul Cărții te poate ajuta,
una din activitățile noastre principale fiind
achiziția de cărți vechi.
Carti1 Carti2

Cine cumpără cărți second hand

Cumpărăm carte second hand pentru anticariatul Târgul Cărții evaluând, de fiecare dată, colecțiile de carte veche sau edițiile de carte rară la prețul lor corect.  Târgul Cărții cumpără cărți second hand în cazul în care clienții noștri doresc lichidarea bibliotecii și a colecțiilor de carte veche pe care le dețin.

Avem o experiență foarte vastă în ceea ce privește evaluarea cărților de anticariat și lichidarea stocurilor de cărți vechi, iar faptul că clienții ne devin fideli atunci când vine vorba de vânzare de carte veche este cartea noastră de vizită.

Vânzare cărți

De ce să nu creezi un "circuit" al cărților în biblioteca ta? Banii pe care îi poți obține din vânzarea de cărți îi poți investi mai departe în cărți noi. Astfel, plăcerea cititului poate să nu mai fie și un efort financiar.

Odată ce ai terminat de citit o carte, îi vei găsi un loc în biblioteca ta și cel mai probabil nu o vei mai deschide. Dar prin vânzarea de cărți vechi, poți face loc în bibliotecă noilor cărți achiziționate, iar alți iubitori de lectură ca și tine vor profita de cărțile tale vechi în anticariatul Târgul Cărții.

Cumpărăm cărți vechi de la domiciului clientului

În funcție de numărul volumelor pe care dorești să le vinzi, noi ne deplasăm la domiciliul tău gratis pentru evaluarea și cumpărarea cărților vechi. Apelând la Târgul Cărții pentru vânzare de cărți vechi poți fi sigur de promptitudinea și seriozitatea noastră, iar plata o efectuăm întotdeauna pe loc.

Cea mai bună metodă este să ai o viziune de ansamblu asupra cărților din bibliotecă pe care dorești să le vinzi, să ne-o transmiți, iar discuția va decurge în mod natural de aici. Noi te putem ajuta cu sfaturi legate de vânzarea de cărți second hand oricând ai nevoie.

Magazin1 Magazin3 Magazin4
Pentru un număr mic de cărți
te invităm la sediul nostru din
Str. Doamnei, nr. 27-29,
Sector 3, București.

Lichidarea stocurilor de cărți vechi

Atunci când ai nevoie de mai mult spațiu în locuință, sau pur și simplu simți nevoia de o schimbare și biblioteca ocupă prea mult spațiu, poate că este timpul pentru o reorganizare. Dacă ai mai multe volume ale aceleiași cărți în colecție sau serii complete ale unui autor și dorești să le vinzi, Târgul Cărții este la un telefon distanță!

Dă-ne detalii legate de numărul cărților pe care dorești să le vinzi, edituri, autori și titluri, și noi îți vom face oferta de preț corectă.

Vânzare colecție de cărți vechi

Dacă ai o colecție deosebită de cărți vechi pe care dorești să o vinzi, poți fi sigur că noi, la Târgul Cărții, îi vom aprecia valoarea în mod corect. Și știm foarte bine că vânzarea cărților vechi nu înseamnă că nu le apreciezi, ci din contră, că vrei ca și alții să experimenteze aceeași plăcere pe care ai simțit-o și tu atunci când ai citit acele cărți.

La anticariatul online Târgul Cărții suntem interesați de colecțiile de carte rară, cumpărăm cărți din categoria de bibliofilie, ediții princeps și mici bijuterii pe care le poți avea în bibliotecă și poate nici nu știi.

Evaluarea cărților de anticariat este unul din lucrurile cu care ne ocupăm zilnic și în care avem o experiență vastă.

Magazin6 Magazin8

Donare cărți / Lichidare bibliotecă / Carte veche

V-ați gândit vreodată că puteți dona cărțile care nu vă mai sunt necesare și să vă eliberați spațiul din bibliotecă? TargulCartii.ro acceptă donații de cărți din toate domeniile.

Lichidarea unei biblioteci înseamnă pentru dumneavoastră depunerea unui efort prea mare, și nici nu dispuneți de timp? Puteți apela la Târgul Cărții cu încredere, noi ne putem ocupa de golirea bibliotecii, și cărțile își vor găsi un loc pe rafturile anticariatului nostru.

Anticariat Sibiu | Anticariat Braila | Anticariat Galati